Oplossing kruiswoordraadsel

Opgave

Oplossing kruiswoordraadsel 

1) Geen gezeul met flessen! Kraantjeswater tap je op elk moment van de dag, 24 uur op 24, uit je kraan. Het is heel … (vul aan). 
2) Door kraantjeswater te drinken in plaats van flessenwaterkan je jaarlijks heel wat geld uitsparen. 1 liter kraantjeswater kost gemiddeld … (vul aan).
3) Kraantjeswater is van goede kwaliteit en is zelfs het strengst gecontroleerde voedingsmiddel in Vlaanderen. Weet jij op hoeveel punten het dagelijks gecontroleerd wordt? 
4) Rara, wie ben ik? Ik zit vol water en ben heel groot. Je kan mij in elke stad vinden en je kan mij van heel ver zien staan. 
5) Kraantjeswater is het meest milieuvriendelijke drankje dat er bestaat. Het wordt zonder transport en zonder … (vul aan) bij jou thuis of op school geleverd! 
6) Water is de ideale dorstlesser. Het bevat geen onnodige toevoegingen of suikers en is dus goed voor de … (vul aan. Tip: goed voor een mooie glimlach).

Oplossing

  1. Gemakkelijk
  2. 0,005 Euro
  3. Zestig
  4. watertOren
  5. verpakkiNg
  6. tanDen

Het verticale woord is ‘gezond’. Want kraantjeswater bevat geen calorieën en geen suikers of onnodige toevoegingen, en is dus gezond.