Partners

De Watergroep

Wij maken water op maat. Vandaag, voor de generatie van morgen. Wij leveren topkwaliteit bij jou thuis, heerlijk verfrissend, zonder verpakking en altijd beschikbaar.

De Watergroep is het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen en levert water aan meer dan 3 miljoen klanten in 175 gemeenten.

Limburg.net

Kraantjeswater drinken is het perfecte voorbeeld om op een eenvoudige manier aan afvalpreventie te doen. De milieuwinst is hoog: geen verpakking, geen vervoer: zo simpel is het.

Limburg.net is de afvalintercommunale die instaat voor de afvalpreventie en -inzameling voor de inwoners van 44 steden en gemeenten van de provincie Limburg en de stad Diest. Wij gaan voor innovatie en creativiteit in ons streven naar een proper milieu.

IDM

Kraantjeswater drinken = afval verminderen.

Afvalbewust winkelen, kringlooptuinieren, thuiscomposteren, sorteren en recycleren, zwerfvuil en sluikstort tegengaan… het komt allemaal aan bod bij IDM. Kiezen voor kraantjeswater, in plaats van water uit glazen of plastic flessen, past dus helemaal in ons bewustmakingsproces om samen te gaan voor minder afval én een leefbare buurt.

IDM staat voor Intercommunale Durme-Moervaart en is actief in de gemeenten gelegen rond deze waterlopen: Lochristi, Lokeren, Moerbeke, Wachtebeke, Zele en Zelzate.