Charter organisaties

Charter voor organisaties

Ben jij overtuigd van de kwaliteiten van kraantjeswater en streef jij ook naar een milieuvriendelijker imago? Geef het goede voorbeeld en onderteken als organisatie het charter van drinKraantjeswater.

Win-winsituatie

Als organisatie vraagt het een minimale inspanning om kraantjeswater aan te bieden, maar je maakt wel dubbel winst: financieel, voor het milieu én in kwaliteit. Kraantjeswater is altijd beschikbaar en is 200 keer goedkoper dan flessenwater. Bovendien moeten er geen flessen gemaakt en vervoerd worden en is er geen verpakkingsafval. Kraantjeswater wordt streng gecontroleerd, is gezond en voldoende water drinken zorgt voor een goede vochtbalans in de spieren en hersenen, waardoor werknemers zich fitter voelen en zich beter kunnen concentreren.

Water, vers getapt

Hoe je het kraantjeswater aanbiedt, bepaal je zelf. Voorzie één of meerdere kraanwatertappunten op de werkvloer of aan het onthaal voor klanten. Doe vrijwilligers of werknemers een drinkfles cadeau. Schenk kraantjeswater uit karaffen bij vergaderingen of bied ook kraantjeswater aan tijdens evenementen. 

Ontdek en onderteken het charter voor organisaties