Nazomeren: streekbiertje? Streekwatertje!

Sinds enkele jaren wint kraantjeswater aan populariteit in onze buurlanden. Door kraantjeswater op de kaart te zetten, besparen de horecazaken op het transport, het sleuren en het koelen van flessen water. Deze milieubewuste en klantvriendelijke trend willen wij ook in de Vlaamse horecazaken stimuleren.

03-09-17, 15.22u

Sfeerbeeld nazomerenVolgens producent AquaPro kiest 60% van alle nieuwe horecazaken voor kraantjeswater in plaats van de klassieke flessen mineraalwater van de bekende merken. Extra koeling of een optie om ook bruiswater te maken is aangenaam, maar kraantjeswater wordt dagelijks op meer dan 60 kwaliteitseisen gecontroleerd en behoeft geen extra filtering. Lees meer.

Ben jij overtuigd van de kwaliteiten van kraantjeswater en streef jij ook naar een milieuvriendelijker en klantvriendelijker imago? Onderteken hier het horecacharter - of moedig de uitbater van jouw favoriete zaak aan dit te doen - en zet kraantjeswater op de kaart! Hier vind je een overzicht van alle deelnemende horecazaken.

Bij het schenken van kraantjeswater mag gerust een correcte prijs worden aangerekend voor de service, gecombineerd met een correcte communicatie. De prijs van een glaasje kraantjeswater bepaalt de horecazaak volledig zelf: gratis, bij consumptie van andere dranken of gerechten of tegen een vaste prijs.

Terug naar nieuwsoverzicht