Komt Herman Verbruggen op 21 maart naar jouw school voor Wereldwaterdag?

Op 21 maart, in aanloop naar Wereldwaterdag, lanceert De Watergroep haar educatief pakket voor scholen, in aanwezigheid van Herman Verbruggen. Dit willen we graag doen in een school die helemaal gaat voor kraantjeswater. Wil jouw school als eerste het educatief pakket testen? Neem dan voor 1 maart deel aan onze wedstrijd ‘Wereldwaterdag @ school’.

19-02-18, 15.31u

Herman VerbruggenOp 21 maart, in aanloop naar Wereldwaterdag, lanceert De Watergroep haar educatief pakket voor scholen, in aanwezigheid van Herman Verbruggen, peter van drinKraantjeswater. Dit willen we graag doen in een school die helemaal overtuigd is van de voordelen van kraantjeswater. Wil jouw school als eerste het educatief pakket testen? Neem dan voor 1 maart deel aan onze wedstrijd ‘Wereldwaterdag @ school’.

De Watergroep lanceert een educatief pakket voor het 5de en 6de leerjaar lager onderwijs. Via een online platform kan je als leerkracht een lespakket op maat van jouw klas samenstellen. Stel het aantal leerlingen, moeilijkheidsgraad, soort activiteit, duur van de activiteit... in en geef les over water met jouw uniek samengesteld lespakket

Dit schooljaar lanceren we activiteiten voor het 5de en 6de leerjaar. De komende jaren komen de andere graden en het kleuteronderwijs aan bod.

De lancering gebeurt via een persevenement met Herman Verbruggen. Hiervoor zijn we op zoek naar een school met een 3de graad lager onderwijs. Heeft jouw school ook een kleuter- en/of secundaire afdeling? Geen probleem. Ook zij kunnen op woensdag 21 maart kennismaken met Herman Verbruggen en een fris glaasje kraantjeswater drinken aan de waterbar ter gelegenheid van Wereldwaterdag.
 

Hoe deelnemen?

  1. Kies als school voor water van de kraan! Het scholencharter van drinKraantjeswater nog niet ondertekend? Maak dan nu jouw engagement officieel en geniet van vele voordelen! Ontdek en onderteken het scholencharter op www.drinKraantjeswater.be/scholencharter. (Scholen die het charter al ondertekend hebben, hoeven dit NIET opnieuw te doen).

  2. Het watergedicht "Lange Lijs" is een van de lesactiviteiten van het educatief pakket. Door jouw klas een eigen watergedicht te laten schrijven volgens deze methode, kan jouw school deze wedstrijd winnen! De methode voor het watergedicht vind je hier.

  3. Vul vóór 1 maart 2018 het wedstrijdformulier in.
     

Succes!
De Watergroep & drinKraantjeswater

Terug naar nieuwsoverzicht