Tournée Minérale - sluit je aan bij de groep 'drinKraantjeswater'

Ga de uitdaging aan en drink in februari een maand lang geen alcohol. Tournée Minérale is een initiatief van Stichting tegen Kanker en De DrugLijn. Ze willen ons ervan bewust maken wat alcohol met ons doet.

21-01-19, 15.36u

Kies naast gezond in één klap ook voor milieuvriendelijk: kraantjeswater wordt zonder verpakking en zonder transport bij jou thuis geleverd! Laat andere dranken de komende maand dus ook eens vaker aan de kant staan. 

Maak je engagement bekend. Schrijf je nu in en sluit je aan bij het team ‘drinKraantjeswater’ op Tournée Minerale. Samen gaan we voor een driedubbele winst: voor onze gezondheid, voor onze portemonnee én voor het milieu!

Via onze Facebook- en Twitterpagina geven we de hele maand tips die je helpen om dagelijks voldoende water te drinken. Volg ook Tournée Minérale op Facebook.

Ontdek hier nieuwe, winterse smaakwaterrecepten. Zo tover je kraantjeswater in no time om tot een verrassend lekker en gezond drankje dat geen onnodige toevoegingen bevat. De combinaties zijn eindeloos.

Santé! 

 
Terug naar nieuwsoverzicht