Zet kraantjeswater (nog meer) in de kijker op school en win mooie prijzen!

Nu Mei Plasticvrij eraan komt is het hét moment om kraantjeswater nog meer in de kijker te zetten op school. Neem deel aan ‘het kampioenschap voor een tip top watertap’ en maak kans op mooie prijzen. Registreer ook alle acties van het voorbije schooljaar, want zo maak je kans om ‘Kraantjeswaterschool van het jaar’ te worden. Herman Verbruggen, beter bekend als Markske van F.C. De Kampioenen, komt op dinsdag 25 juni een hele dag mee feesten met de winnaar!

29-04-19, 15.04u

Doet jouw school mee met Mei Plasticvrij?

In de maand mei proberen we in het kader van ‘Mei Plasticvrij ’ zo weinig mogelijk plastic te verbruiken. De eenvoudigste manier om minder plastic te verbruiken? Simpelweg meer kraantjeswater drinken in plaats van andere dranken! Daar is geen verpakking voor nodig. Hoe kan je het drinken van kraantjeswater als school stimuleren? Haal hier inspiratie uit acties van andere kraantjeswaterscholen of win mooie prijzen met onderstaande acties

Fleur een bestaand tappunt op en waag jullie aan het kampioenschap ‘tip top watertap’

Knutsel er samen op los en maak vóór 31 mei 2019 van die saaie drinkwaterfontein of keukenkraan een hippe watertap voor alle leerlingen van de school! Motiveer jouw leerlingen om deel te nemen met het oproepfilmpje van Herman Verbruggen. Er zijn leuke prijzen te winnen: 100 drinkflessen, een duurzame picknickbank of een uitstap naar waterdoecentrum Hidrodoe voor 50 leerlingen! Een hippe watertap hou je er sowieso aan over! Alle info over deze wedstrijd vind je hier.

Word Kraantjeswaterschool van het jaar!

Eén keer per jaar zetten we een Kraantjeswaterschool in de bloemetjes voor de inspanningen die zij levert om leerlingen te stimuleren om kraantjeswater te drinken. Deze school wordt bekroond met de titel ‘Kraantjeswaterschool van het jaar’ en krijgt op dinsdag 25 juni 2019 een heus waterfeest met waterbar, DJ en animatie. Ook onze peter Herman Verbruggen feest mee. Je kan het overzicht van acties die jouw school het voorbije schooljaar ondernam indienen tot 1 juni 2019. Alle info vind je hier. Registreer jouw school nu!

Opgelet, enkel scholen die het scholencharter van drinKraantjeswater hebben ondertekend, maken kans om te winnen.

 

 
Terug naar nieuwsoverzicht